FRED AND HARRYS

Recentebeoordeling


3 sterren uit 94 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Fred and Harrys. Meer weten? Ontdek meer

7 nov 2022 om 20:17 Konden de bestelling gelijk halen maar het was alles behalve lekker. Het eten was super slap en taai totaal niet lekker. De service was ook echt ontzettend slecht toen ik gemeld had dat het allemaal niet zo goed gemaakt was.
13 jan 2022 om 18:36 Ik heb 2keer heerlijk gegeten,deze keer koude friet,en spareribs die absoluut niet zoals de vorige keer waren.heel jamner
9 jan 2022 om 10:35 Na ruim 1,5 uur gebeld of het eten onderweg was en toen moest de bezorger nog vertrekken. 2 uur na de bestelling kwam het eten. Volgens mij was de bereiding wel gelijk gedaan want alles kwam koud aan en het eten kon zo weggeooid worden. Zeer slecht
7 jan 2022 om 21:14 Jammer, de patat was klef en het waren wel erg weinig ribbetjes voor deze prijs. Gelukkig werd dit deels goed gemaakt voor de toegevoegde kip. De bezorger kon eerst ons huis ook niet vinden, reed waarschijnlijk niet met een navigatie, jammer
14 dec 2021 om 19:08 Zonde van de varkens en kippetjes die hiervoor gestorven zijn. Het eten was smaakloos en niet om aan te zien, slap en koud. En dat voor €40. Volgende keer bestellen we weer ergens waar ze wel burgers kunnen bakken.
13 dec 2021 om 21:24 De smaak was goed. Maar omdat we zolang hebben moeten wachten was de friet helemaal koud en sompig en de andere gerechten half lauw. Heel jammer want dat heeft het eten verpest.
4 dec 2021 om 16:35 Het wachten was de moeite wel waard, Burgers & uien ringen waren kei lekker (we hadden The Big Kahuna en Nacho Libre besteld) Alleen de frietjes waren wel erg slap. Ik zou volgende keren wel wat meer ‘crunchy frietjes’ lusten.
30 nov 2021 om 22:22 Super goed eten echt kwaliteit ! Kwam super snel terwijl er stond 65 minuten maar ik had het al binnen 30minuten. Dit wordt mijn favoriete restaurant!
11 apr 2021 om 20:20 Philly cheese was heerlijk. Wafel was een beetje droog en hard
8 apr 2021 om 21:49 Normaal gesproken is het eten top, maar dit deze keer was het eten uitgedroogd, met haast gemaakt en smaakloos. De bezorgtijd was circa 100 min.
8 apr 2021 om 21:04 De kaasfriet nee man
5 apr 2021 om 23:02 Haar in me uien ringen, eten was helemaal slap en klef geworden van het in de verpakking zitten.